Nurcan Öztürkmen’den Kurban Bayramı Mesajı

Nurcan Öztürkmen’den Kurban Bayramı Mesajı

Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşların bayramını kutladı.

Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kadın Kolları Başkanı Öztürkmen, mesajında; “ Sevgili yol arkadaşlarım, değerli Sultangazilier Ülkemizde huzurun, Milli birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışmanın sağlanmasında en büyük etkenlerden biri olan Kurban Bayramını yeniden idrak etmenin mutluluğunu birlikte yaşamaktayız.

Bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak tasada ve kıvançta birleştiren, bizlere sorumluluklarımızı anımsatan bayramların getirdiği huzur ve barış ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Bu bayramın ülkemizde ve  ilçemizde birlik, beraberlik, hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olması dileği ile,  Sultangazili hemşerilerimin ve değerli yol arkadaşlarımın ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.