AK Kadınlardan “Sevgi Eli” Programı

Ak Kadınlardan “Sevgi Eli” Programı

Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Sosyal sorumluluk çerçevesinde “Sevgi Eli” programı düzenleyerek Esenler ve Sultangazi’deki Çınarları biraraya getirdi.

Ak Parti Sultangazi Sosyal Politikalar Başkanlığına bağlı Yaşlılar Komisyonu olarak düzenlenen “Sevgi Eli” programı Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen,Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat Başkanlığında gerçekleşti.

Yaşlı insanı hayata bağlayan ve onu ayakta tutan şey ilgi ve sevgidir, Sevgi ve ilgiyi göstermenin yolu ise ona hizmet etmektir diyerek düzenlene programda Çınarlar,Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM), Dede Torun Merkezi, ve İkinci Bahar Kıraathanesinde ağırlandı. Açılış konuşmasını yapan Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat “ “Sevgi Eli” programının evsahipliğini yapmanın mutluluğu içerisindeyim . Bu anlamlı etkinliğe bizi tercih eden Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’e ve kıymetli ekibine teşekkür ederim.”dedi. Her iki ilçenin gönül dostları ziyaretlerde tecrübelerini anlatırken “60’lı ihtilalini gören çınarlar “15 temmuz Darbe gecesi bir daha yaşanmaması adına Hükümetimizin yanındayız” mesajını verdi. Programın sonunda günün konuşmasını gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Nurcan öztürkmen İlçe çalışmarının yanısıra “Evlere mahkum kalan yaşlılarımız Hükümetimizin sayesinde bir çok projeyle hayata tutunmalara vesile olmuştur.Özellikle partimiz Yaşlılar komisyonu kurarak büyük katkı sağlamıştır. Yaşlı insanı hayata bağlayan ve onu ayakta tutan şey ilgi ve sevgidir, Sevgi ve ilgiyi göstermenin yolu ise ona hizmet etmektir diyerek bugün büyüklermizle vakit geçirdik ve tecrübelerini bizlerle paylaştılar. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan adeta birer deniz feneridirler. Onların görmüş geçirmişliği, fert ve toplumlar için en büyük hazinedir. Onların sevelim, sayalım. Böylelikle hem bu dünyada hem de ahiret hayatında mutluluğu yakalamış oluruz. Ben başta büyüklerimiz olan gönül dostlarımıza , bizleri ilçesinde ağırlayan Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat’a ve ekibine Yaşlılar Komisyonumuza ve emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.