Ak Kadınlar "Durmak yok , Yola devam!" Dedi.

Ak Kadınlar "Durmak yok , Yola devam!" Dedi.

Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen yönetim ve mahalle başkanları değerlendirme toplantısında "24 Haziran'nın demokratik ruh ve olgunluk içinde tarihi bir seçim gerçekleştirdiğini belirtti. Milletimiz ve Sultangazi bir kere daha "benim Cumuhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan"dediği için teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen "Türkiye geneli %52.59 seçim zaferinin elde edilmesi için geceli gündüzlü çalışan vefakar , fedakar ve dava şuuruyla dolu teşkilatımın bütün birimlerine ve mensuplarına tek tek teşekkür ediyorum.


Sandıktan çıkan sonucun ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.Milletimizin de sandıkta dediği gibi; yepyeni bir sistemin ilk Cumhurbaşkanı, Büyük lider,Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'la daha güzel , daha aydınlık bir gelecek için,
Durmak yok , Yola devam! "
Dedi.

Yönetim toplantısına katılan İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun" Kadın kolları teşkilatımız seçim süresince öz veriyle Skm programları kapsamında bütün çalışmalarda üstün başarı sağlamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yayında olmuştur. Ben Gece gündüz demeden büyük bir fedakarlık gösteren başta kadın kolları başkanımız Nurcan Öztürkmen'e ve ekibine çok teşekkür ederim"dedi.

Haberin görselleri